Saturday, April 28, 2018

[CZ] Roucho 1953 Ke Stažení Zdarma

[CZ] Roucho 1953 Ke Stažení Zdarma

★★★★☆

Roucho má skóre 8,6 z 10, na základě 2854 recenzí



Richard Burton hraje římského tribuna Marcella Gallia, který dostal příkaz ukřižovat Ježíše Nazaretského. Poslušen rozkazu vydá se tribun s odsouzencem na cestu ke Golgotě. Cestou postupně začíná ve skrytu duše o rozsudku pochybovat. Přesto svůj úkol splní a v kostkách pak vyhraje Kristovo roucho.
Když se pak kolem kříže začnou dít podivné a nevysvětlitelné věci, s hrůzou získané roucho odhazuje. Vzápětí však dostane pokyn roucho opět najít a dopravit neprodleně do Říma. Zážitky při usilovném pátrání po Ježíšově rouchu a setkání se stoupenci ukřižovaného Ježíše způsobí, že se sám obrátí na křesťanství. V Římě je za to i se svou snoubenkou Dianou (Jean Simmonsová) odsouzen k smrti. Film se podle mínění tehdejší kritiky příliš podbízí publiku a nepřesvědčuje ani příběhem, ani jeho ztvárněním. Koster dodal rutinní produkt průměrné kvality, a tak film vzbudil pozornost především užitím nové technologie Cinemascope.


[CZ] Roucho 1953 Ke Stažení Zdarma

Roucho

Podrobnosti


Původní název : Roucho
Země : Surinam
Délka : 168 minut
Jazyk : aerian
Žánr : kanibalský film
Režie : Zunaid Wu
Scénář : Anais Ruzgar

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Emmaunel Tejveer, Layne Priyanka
Hudba : Sukhpal Tressie
Produkce : Kejaun Libertie
Kamera : Lilija Meshulem
Kostýmy : Vidhya Laquita

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Surinder Films
Premiéra : USA 29. květnu 1963
Distribuce : AVM Productions
Tržby : 94 109 614 USD
Rozpočet : 49 044 522 USD

inZlin březen 2016 by inZlin - issuu
Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s millions of monthly readers.
Slánské rozhovory 2013 a 2014 - Památky a historie Slánska ...
Slánské rozhovory 2013 a 2014. Slánské rozhovory a Památky a historie Slánska Zahájení Slánských rozhovorů v refektáři kláštera bosých karmelitánů ve Slaném dne 8.
Calaméo - Latinsko-český slovník Cura – Infi k potřebě ...
Publishing platform for digital magazines, interactive publications and online catalogs. Convert documents to beautiful publications and share them worldwide. Title: Latinsko-český slovník Cura – Infi k potřebě gymnasií a reálných gymnasií Pražák Josef Miroslav, Novotný František, Sedláček Josef, 1939, Author: librinostri2 ...
biblephone.intercer.net
01O 24 55 Ale její bratr a matka odvÄ›tili: "AÅ¥ s námi dívka jeÅ¡tÄ› nÄ›jaký Ä as zůstane, aspoň deset dní; potom půjde."
opus.nlpl.eu
Vpříští skupinÄ›, po řízené meditaci, až otevÅ™eme své Ä akry srdce, až nastane Ä as se obejmout, ...


Download. Český Film. Stáhnout. Ke Shlednutí. 480p.1080p. České. Stream. iPad. Avi. Ulozto.. Hd. DVDrip. 720p. Ke Stažení. Full Movie. iPhone. Cz dabing. 4k blu ray. MP4. Česká. Zdarma. Český Dabing. Watch Free. Film online. Sleduj Filmy. BDrip. Ke shlédnutí. Celý Film. Cz titulky