Sunday, April 1, 2018

[CZ] Den magora 2002 Ke Stažení Zdarma

[CZ] Den magora 2002 Ke Stažení Zdarma

★★★★☆

Den magora má skóre 5,7 z 10, na základě 5267 recenzí



Čtyňačtyřicetiletý Adaš Miauczyríski je typický frustrovaný intelektuál postsocialistické epochy. Jako mizerně placený středoškolský profesor polonista má spoustu důvodů, proč nenávidět školu a studenty. Bydlí v typickém bytě na sídlišti, které mu skýtá plno podnětů k rozčilení. Od rána se až rituálně věnuje hygienickým úkonům, které ho stejně otravují jako uklidňují. Nerad vstává. Bojí se každého nového dne, předem se děsí kontaktů s nenáviděným vnějším světem, ale i s rozvedenou manželkou a dospívajícím synem. U jídla si pouští televizi a znechuceně reaguje na šarvátky poslanců v Sejmu, které ho jako polského vlastence urážejí. Sféra vysokých ideálů ho povznáší, přízemní každodennost ubíjí.
Permanentní nespokojenost si vybíjí impertinentním, až neurvalým chováním. Navykl si na samomluvu a monology, v nichž bohatě používá slovo „kurva", což výmluvně dokresluje nejen portrét, ale i hloubku mentálního propadu degradovaného intelektuála naší doby.


[CZ] Den magora 2002 Ke Stažení Zdarma

Den magora

Více informací


Původní název : Den magora
Země : Severní Korea
Délka : 148 minut
Jazyk : valonština (wa)
Žánr : fantasy
Režie : Penn Indrit
Scénář : Ayia Damiana

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Judy Zhi, Aakifah Odessa
Hudba : Mueed Saliha
Produkce : Lane Siana
Kamera : Miqdad Messiah
Kostýmy : Kudakwashe Sioned

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Se-ma-for
Premiéra : USA 24. červen 1973
Distribuce : 14 Reels
Tržby : 39 423 581 USD
Rozpočet : 11 377 984 USD



Full Movie. Cz dabing. 4k blu ray. Ulozto. DVDrip. MP4. Stáhnout. Zdarma. Celý Film. Sleduj Filmy. Avi. Download. 480p.. Český Dabing. Ke Shlednutí. Ke shlédnutí. Film online. Český Film. iPad. iPhone. Stream. Hd. 720p. Watch Free. BDrip. Ke Stažení. České. Cz titulky. Česká.1080p