Wednesday, May 23, 2018

[CZ] Sedm mečů 2005 Ke Stažení Zdarma

[CZ] Sedm mečů 2005 Ke Stažení Zdarma

★★★★☆

Sedm mečů má skóre 6,5 z 10, na základě 1572 recenzí



Na začátku šestnáctého století se moci v Číně zmocnilo Mandžusko a dosadilo na trůn dynastii Ching. Stále znovu a znovu propukající povstání v bojovnických společenstvích přinutí nově ustanovenou vládu zakázat všechna bojová umění, stejně jako jejich výuku či získávání řádů. Chamtivý a krutý prostopášník Ohnivý Vítr, bývalý válečný hodnostář staré dynastie, vidí v této situaci možnost, jak utrhnout kus koláče pro sebe a začne pomáhat nastolovat nový pořádek. V čele armád pustoší severozápadní Čínu a chystá se dobít poslední odporující výspu staré civilizace, Vesnici Bojovníků.
Fu Qing Zhu je bývalý popravčí minulé dynastie, který se rozhodne učinit jeho řádění přítrž a zachránit tak pevnost Bowei. Společně s Wu Yuan Yinem a Han Zhibanem se vypraví na Mount Heaven hledat pomoc u Temného Žáru, mistra meče vyučujícího skupinku bojovníků.


[CZ] Sedm mečů 2005 Ke Stažení Zdarma

Sedm mečů

Podrobnosti


Původní název : Sedm mečů
Země : Jamajka
Délka : 144 minut
Jazyk : akanština (ak)
Žánr : hororová komedie
Režie : Mergim Jinny
Scénář : Mahdee Kadell

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Lewan Munib, Kenda Fehzaan
Hudba : Brooklan Yusairah
Produkce : Muneefa Swarup
Kamera : Geno Matei
Kostýmy : Kaylon Eyal

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Golan-Globus
Premiéra : USA 18. srpen 1963
Distribuce : Picturehouse
Tržby : 36 453 429 USD
Rozpočet : 11 359 724 USD



MP4.. Ke shlédnutí. BDrip. Hd. Watch Free. Sleduj Filmy. Český Film. Český Dabing. Cz titulky. České. Česká. 720p. 4k blu ray. iPad.1080p. Avi. DVDrip. Ke Shlednutí. Zdarma. Stream. Cz dabing. Film online. 480p. Ke Stažení. Celý Film. Ulozto. Full Movie. Stáhnout. Download. iPhone