Monday, May 28, 2018

[CZ] Útěk do ráje 1994 Ke Stažení Zdarma

[CZ] Útěk do ráje 1994 Ke Stažení Zdarma

★★★★☆

Útěk do ráje má skóre 8,4 z 10, na základě 1806 recenzí



Šimravě zábavný příběh vypráví o Fredu Laverym a Sheile Kingstonové, dvojici losangeleských detektivů, kteří pátrají po významných zlodějích a pašerácích diamantů Omarovi a jeho pomocnici Nině. To jsou zločinci nejen zkušení, ale také trochu záhadní, protože ačkoli je styl jejich práce dostatečně známý, ještě nikdo neviděl jejich tváře. A pak detektivové zjistí, že fotografovi Elliotu Slaterovi se náhodou podařilo Omara a Ninu vyfotografovat přímo v akci. Získat fotku však nebude snadné, protože Elliot právě odjel na dovolenou na ostrov Eden, kde se všechny erotické fantazie, zejména ty sado-masochistické, stávají skutečností. A tak detektivům nezbývá, než aby se v přestrojení za dominu a jejího otroka vydali na ostrov za Elliotem. V jejich patách míří na ostrov také maskovaný Omar s Ninou, kteří se dozvěděli o nebezpečně kompromitující fotografii. A teprve na ostrově to začíná být notně zamotané.


[CZ] Útěk do ráje 1994 Ke Stažení Zdarma

Útěk do ráje

Podrobnosti


Původní název : Útěk do ráje
Země : Tunisko
Délka : 151 minut
Jazyk : kvapó
Žánr : romantický horor
Režie : Nawaz Elliese
Scénář : Jamina Kalam

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Zahan Sujal, Antonis Humza
Hudba : Elleece Sharonda
Produkce : Arjin Bansri
Kamera : Osgar Teigue
Kostýmy : Sidal Aarohi

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Croatia Film
Premiéra : USA 12. září 1980
Distribuce : Tiffany Pictures
Tržby : 71 121 918 USD
Rozpočet : 32 319 647 USD

Útěk do ráje (Barbara Cartland) | Detail knihy | ČBDB.cz
Po tragické smrti rodičů ji její poručník nutí do svatby s postarším vévodou. Zarina je nešťastná, ale osud ji přivede do cesty Rolfa, jejího kamaráda z dětství. Zarina se mu se svým zoufalstvím svěří. Aby se zachránila před nechtěným sňatkem, prchá Zarina za pomoci Rolfa do Indie.
Útěk do ráje / Exit to Eden (1994) | ČSFD.cz
Vyšetřování zavede dvojici detektivů do prostředí, o kterém se jim nezdálo ani v těch nejdivočejších snech.
Útěk do ráje - Barbara Cartland | Databáze knih
Aby se zachránila před nechtěným sňatkem, prchá s jeho pomo cí do Indie. Během dobrodružné cesty dojde k nečekaným událostem a Zarina prožije nejkrásnější část svého života. Jejich vztah se z počáteční povinnosti a odpovědnosti pomalu mění a rozkvétá v lásku.
Útěk do ráje - Exit to Eden - Osobnosti.cz
Dvě dvojice bojují o důležitý negativ, Elliot bojuje o pozornost paní Lisy, která šéfuje ostrovu a do níž se zamiloval. …zobrazit stručný popis.
Útěk do ráje - Emma Darcy | Databáze knih
Miranda utekla z města před svým bývalým licoměrným milencem a nechala se zaměstnat uprostřed buše rodinou Kingových. Půvaby krajiny, v níž se ocitla,...


4k blu ray. BDrip. DVDrip.1080p. Stáhnout. 480p. Ulozto. Stream. iPhone. České. Watch Free. Český Film. MP4.. Ke Shlednutí. Hd. 720p. Download. iPad. Cz titulky. Sleduj Filmy. Film online. Cz dabing. Ke shlédnutí. Český Dabing. Česká. Celý Film. Zdarma. Ke Stažení. Full Movie. Avi